28.10.2016

NYX on the LipsNYX Soft Matte Lip Cream, ei huulipuna tai huulikiilto vaan huuliväri, huulivoide.. rakkaalla lapsella on monta nimeä?
 No aivan mahtava tuote kuitenkin, niinkuin monet jo varmaan tietääkin :)

Soft Matte Lip Cream antaa nimensä mukaisesti mattaisen lopputuloksen, joka pysyy huulilla todella hyvin.
 Helppo levittää kunhan on rajannut huulet ensin ja tuoksu on ihanan karkkimainen.
Ostin kesällä ensimmäisen sävyn ja sen jälkeen niitä on kertynyt jo vähän enemmän.

Sävyt näyttää huulilla oikeastaan aika erilaiselta mitä odottaisi ja näitä haluisi vaan ostaa enemmän ja enemmän, heh. Onneksi ne onkin tosi edullisia.
Ehdoton lemppari näistä on tällä hetkellä Copenhagen. Ostin jokusen aika sitten myös NYX:in Lip Lingerie Lipstickin, joka on aika samanlainen kuin tuo soft matte lip cream. Kokoelmassa on kaikenlaisia ihania nude-sävyjä joista oli tosi vaikea valita vaan yksi! Lip lingerien käyttö on tosin jäänyt aika vähälle, ei se nude sopinutkaan mun huulille :D Taidan pysytellä näissä ihanissa punertavissa sävyissä.

Onko siellä muita NYX:in matta huulituotteisiin hullaantuneita?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan tasaisesti ja kauniisti levittyy sulla! Miten onnistut?? Kuoritko ja rasvaat huulia, laitatko monta kerrosta lip creameja, ja rajaatko ensin eka huulet? :) ois tosi kiva kuulla vinkkejä! Todella kiva postaus! Näkee hyvin sävyt todellisesti huulilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuorin ensin huulet ja rasvaan myös jos on tarve. Rajaan huulet ja väritän ne yleensä kokonaan, yksi ohut kerros lip creamia niin tulee paras lopputulos :)

      Poista