5.10.2016

Ensimmäinen postaus ja kuulumiset

Tervetuloa uuden blogin pariin!

Pari vuotta taaksepäin kun olen viimeksi edelliseen blogiin postaillut, taisin olla lukiossa.
Tai no, ainakin siellä kirjoilla :D

Opinnot Kallion Lukiossa jäi kesken, kun irtisanoiduin koulusta vuoden 2014 lopussa.
En ollut siellä vuoteen silloin käynyt ainakaan opiskeluiden merkeissä, vaan kävin töissä ja elelin normaalin nuoren elämää. 2014 syksyllä muutin pois kotoa kallioon yhdessä lukiokaverini kanssa.
Kyseessä oli kokeilumuotoinen muutto, sillä tiesimme kämpän menevän putkiremonttiin n. 6kk päästä meidän muutosta sinne.
 Oli kyllä tosi siistiä asua ihan keskustan läheisyydessä! Spora ja metro oli molemmat parin minuutin kävelymatkan päässä ja kynnys lähteä helsingin yöelämään oli kyllä aika matala. Vuokrasopimuksen päätyttyä muutin takaisin kotiin, tosin sitä ennen asuttiin randomisti kuukausi Haagassa.Niin no takas niihin opiskelujuttuihin! Irtisanouduin siis lukiosta muustakin syystä, kun siitä etten halunnut suorittaa siellä opintoja loppuun.
 Otin loparit töistä ja alotin pian uudet työt oppisopimuksella Hifk:n fanituotemyymälässä.
Aivan mahtava vaihtoehto sellaiselle, joka on jo tykästynyt rahanmakuun työntekoon ja tarvitsee ammatin.
Suoritan nyt Liiketalouden perustutkintoa ja valmistun merkonomiksi tulevana keväänä.
Saas nähdä mitä sen jälkeen keksin. Merkonomin työt eivät nimittäin ole mikään haaveammatti vaan suoritan tutkinnon sen vuoksi,
 että olisi edes jokin toisen asteen koulutus.TAKKI - MINT&BERRY
T-PAITA MEKKO - BOOHOO.COM
PITKÄ BLEISERI - H&M
VILLAHATTU - H&M
TENNARIT - LA GEAR
CHOKER - GINA TRICOT
LAUKKU - MICHAEL MICHAEL KORSAiniin ja nykyään asun Söderkullassa yhdessä poikaystävän ja meidän ihanan Lulu-kissan kanssa, ollaan taidettu täällä nyt jo vuosi asuakkin!

Kertokaahan mitä tykkäätte uudesta blogista, otan mielelläni vastaan kehitysideoita :)7 kommenttia:

 1. SIIS ei oo totta! Oon seurannut sua somessa iholla sarjasta alkaen, kommentoinutkin sun IG kuviin silloin tällöin kun jotain IFK kuvia oota lisännyt (intohimo kyseiseen seuraan ei toki vaikuta asiaan :D) ja nyt luen vielä että sä asut söderkullassa! Mä nimittäin itse muutin myös tänne miesystävän kanssa n. 5kk sitten :) uteliaisuudesta pakko kysyä että missä päin söderkullaa? Ja ei, en ole sua tulossa ahdistelemaan kotiovelle, musta tämä on jotenkin tosi hassu sattuma :D IGssä tosiaan nimimerkillä johkispohkis jos muistat yhtään mun kommentoineen sun kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Muistan joskus huomanneen sun ig:stä, että hissi näytti aika samalta ja mietin asutko samassa paikassa :D Nuorisosäätiön kämpissä asun!

   Poista
 2. Hei ihan mahtavaa et jatkat kirjoittamista! Aika rohkeeta et jätit kallion lukion kesken, sun suunnitelmat kuulostaa tosi hyvältä :) Jään seuraamaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että oot palannut blogimaailmaan!

  Päivittyykö bloglovinin linkit automaattisesti vai pitääkö hakea tällä uudella blogilla uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitää varmaankin hakea uudestaan :)

   Poista
  2. Edit! Sain siirrettyä seuraajat tähän uuten blogiin.

   Poista